23 iun., 2024
6 mins read

Reportaj de pe front: Soldații ruși refuză să atace insulele Dnipro în timp ce ucrainenii mențin capul de pod peste râu.

Soldații ruși refuză să atace insulele Dnipro. Conflictul crește, iar ucrainenii mențin capul de pod. Situația devine tot mai dificilă pentru armata rusă. Confruntări intense în pădure, probleme cu minele rusești și ordine controversate date de comandanții ruși. Forțele ucrainene continuă să atace, iar dronele lor prezintă o amenințare majoră. Aflați mai multe în reportajul nostru zilnic de pe front.

4 mins read

Forțele Aeriene ale Ucrainei confirmă utilizarea sistemului Patriot pentru doborârea a trei elicoptere și două avioane în Rusia în mai

Forțele Aeriene ale Ucrainei confirmă utilizarea sistemului Patriot pentru doborârea a trei elicoptere și două avioane în Rusia în mai. Ucraina a doborât 15 rachete hipersonice Kinzhal ale Rusiei. Rusia a vizat Ucraina cu peste 1000 de rachete de croazieră și 1000 de drone explozive în ultimul sezon de iarnă. Așteptări pentru iarnă: atacuri cu drone semnificativ mai multe decât rachetele.

8 mins read

Ucraina contracarează tactici de atac aerian rusești cu noi sisteme de luptă electronică

Ucraina se pregătește să contracareze atacurile aeriene rusești cu sisteme de luptă electronică avansate. Investițiile în drone și dezvoltarea capacităților de luptă electronică sunt cheia succesului în războiul pozițional. Articolul dezvăluie strategiile și tehnologiile utilizate în acest sens.