Decesul lui Jonathan Samerano, ostaticul israelian, a fost comunicat familiei
1 min read

Decesul lui Jonathan Samerano, ostaticul israelian, a fost comunicat familiei

Decesul lui Jonathan Samerano, ostaticul israelian, a fost comunicat familiei

Familia lui Jonathan Samerano, care se credea că a fost răpit în Fâșia Gaza, a primit vestea luni că acesta a fost ucis. Samerano, în vârstă de 21 de ani, a participat la festivalul de muzică Nova lângă Re’im. În timpul atacului mortal al teroriștilor Hamas, el a fugit spre Kibbutz Be’eri, unde a fost împușcat și ulterior răpit în Gaza. Samerano este supraviețuit de ambii săi părinți, Kobi și Ayelet, și de fratele său Yair. „Jonathan era un copil magic, înconjurat de prieteni, un DJ care doar voia să facă muzică, să crească, să fie fericit și să călătorească. Avea atât de multe vise”, au spus membrii familiei sale.

Confirmarea morții a șase civili răpiți de Hamas în data de 7 octombrie

Vineri, armata israeliană a confirmat moartea a șase civili care au fost răpiți de Hamas pe 7 octombrie: locuitorii kibutzului Nir Oz – Maya Goren, Ronen Engel, Eliyahu Margalit și Arye Zalmanovich, un rezident al kibutzului Be’eri, Ofra Keidar și Guy Iluz din Tel Aviv, luați ostatici de la petrecerea Re’im.

Concluzii

Aceste evenimente tragice demonstrează încă o dată pericolul la care sunt expuși civili nevinovați în zona conflictului dintre Israel și Fâșia Gaza. Familia lui Jonathan Samerano și ceilalți civili răpiți și uciși de teroriști vor rămâne în inimile noastre, iar autoritățile trebuie să facă tot posibilul pentru a aduce justiție și a preveni astfel de tragedii în viitor.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Lasă un răspuns