Rabinul israelian în greva foamei: ‘Nebunie că ostaticii nu au primit vizite de la Crucea Roșie’
3 mins read

Rabinul israelian în greva foamei: ‘Nebunie că ostaticii nu au primit vizite de la Crucea Roșie’

Rabinul israelian în greva foamei: ‘Nebunie că ostaticii nu au primit vizite de la Crucea Roșie’

Un rabin israelian a intrat în greva foamei pentru a atrage atenția asupra situației ostaticilor răpiți de Hamas. El a criticat faptul că acești ostatici nu au primit vizite din partea Crucii Roșii și a denunțat acest lucru ca fiind o nebunie.

Familii de la „Piața Ostaticilor” se adăpostesc în fața unei furtuni

În timp ce prima furtună electrică a sezonului s-a abătut asupra orașului Tel Aviv marți, membrii taberei de la „Piața Ostaticilor”, unde familiile celor răpiți de Hamas protestează 24/7 cerând eliberarea lor, s-au adăpostit sub copertinele bibliotecii și muzeului de artă din apropiere.

Ostaticii răpiți de Hamas

Această tabără, cunoscută drept „Piața Ostaticilor”, a fost înființată de familiile ostaticilor răpiți pentru a atrage atenția asupra situației lor și a cere autorităților să facă tot posibilul pentru eliberarea lor.

Rabinul intră în greva foamei

Un rabin israelian a decis să intre în greva foamei pentru a sprijini această cauză și pentru a atrage atenția opiniei publice asupra tratamentului neadecvat pe care îl primesc ostaticii.

Nebunie că ostaticii nu au primit vizite de la Crucea Roșie

Rabinul a criticat dur faptul că ostaticii nu au primit vizite de la Crucea Roșie și a numit acest lucru o nebunie. El a subliniat importanța ca acești ostatici să primească asistență medicală și umanitară adecvată.

Apel către autorități și comunitatea internațională

În timpul grevei foamei, rabinul a făcut un apel către autorități și comunitatea internațională să se implice în rezolvarea acestei situații. El a cerut ca ostaticii să fie tratați cu umanitate și să primească asistența necesară pentru a se întoarce în siguranță la familiile lor.

Protestele continuă

În ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, familiile de la „Piața Ostaticilor” au continuat să protesteze și să solicite eliberarea celor răpiți. Ei au promis că nu se vor opri până când autoritățile nu vor face tot posibilul pentru a-i aduce înapoi acasă.

Concluzie

Situația ostaticilor răpiți de Hamas rămâne una urgentă și necesită atenția întregii comunități internaționale. Prin protestele lor și greva foamei rabinului, familiile încearcă să atragă atenția asupra acestei probleme și să solicite acțiuni concrete din partea autorităților pentru eliberarea lor. Este esențial ca ostaticii să primească asistența necesară și să fie tratați cu umanitate în timp ce se fac eforturi pentru a-i aduce în siguranță acasă.

Lasă un răspuns