Israel identifică rămășițele lui Dror Kaplun, presupus a fi fost printre ostaticii ținuți în Gaza.
2 mins read

Israel identifică rămășițele lui Dror Kaplun, presupus a fi fost printre ostaticii ținuți în Gaza.

Rămășițele lui Dror Kaplun, găsite în Gaza

Israel a identificat rămășițele lui Dror Kaplun, presupus a fi fost printre ostaticii ținuți în Gaza. Kibbutz Be’eri a anunțat joi că Dror Kalpun, care se credea că a fost luat ostatic în Gaza, a fost ucis pe 7 octombrie de către Hamas. Soția lui Kaplun, Marcelle, a fost de asemenea ucisă în atacul asupra kibbutzului. Kaplun, care avea 68 de ani și era fiul supraviețuitorilor Holocaustului, lasă în urmă trei copii și cinci nepoți.

Atacul asupra kibbutzului Be’eri

Atacul asupra kibbutzului Be’eri din Israel a avut loc pe 7 octombrie, când Hamas a pătruns în incinta locuințelor și a luat mai mulți ostatici. Printre aceștia s-a crezut că se află și Dror Kaplun, un membru al comunității Kibbutz Be’eri. În timpul atacului, soția lui Kaplun, Marcelle, a fost ucisă, iar ulterior s-a descoperit că și el a suferit aceeași soartă tragică.

O pierdere dureroasă pentru familia Kaplun

Moartea lui Dror Kaplun reprezintă o pierdere devastatoare pentru familia sa. Kaplun era un bărbat în vârstă de 68 de ani, care provenea dintr-o familie de supraviețuitori ai Holocaustului. El a trăit o viață dedicată comunității Kibbutz Be’eri și a lăsat în urmă trei copii și cinci nepoți. Moartea sa tragică va avea un impact profund asupra celor dragi și asupra întregii comunități.

Hamas este acuzat de crimă

Autoritățile israeliene acuză gruparea militantă Hamas de responsabilitatea uciderii lui Dror Kaplun și a altor ostatici în atacul asupra kibbutzului Be’eri. Hamas, care controlează Gaza, este considerată de Israel o organizație teroristă și este frecvent implicată în acte de violență împotriva civililor israelieni. Această ultimă tragedie adâncește tensiunile dintre cele două părți și complică eforturile de a obține o pace durabilă în regiune.

Rugăciuni și condoleanțe pentru familia Kaplun

Comunitatea din Kibbutz Be’eri și din întreaga Israel se roagă pentru sufletul lui Dror Kaplun și își exprimă condoleanțele familiei sale. Pierderea acestui membru iubit al comunității lasă un gol imens în inimile tuturor celor care îl cunoșteau și îl iubeau. Sperăm că autoritățile vor continua să investigheze această tragedie și vor aduce vinovații în fața justiției.

Lasă un răspuns