Hamas a încercat să își omoare copiii pe 7 octombrie. Știa ce urma să se întâmple în Gaza. (39 characters)
2 mins read

Hamas a încercat să își omoare copiii pe 7 octombrie. Știa ce urma să se întâmple în Gaza. (39 characters)

Hamas a încercat să își omoare copiii pe 7 octombrie

Pe data de 7 octombrie, organizația teroristă Hamas a încercat să-și pună în pericol proprii copii în Gaza. Un martor ocular ne-a povestit cum a fost martor la această încercare criminală.

Martorul ocular relatează

Tocmai acum o lună, pe 7 octombrie, în timp ce soarele răsărea peste locuința mea din Kibbutz Nahal Oz, am fost nevoit să le spun celor două fiice ale mele – în vârstă de 3 ani și 20 de luni – că trebuie să rămână complet tăcute. Niciun cuvânt, niciun plâns.

O situație tensionată

În acea dimineață, o situație tensionată se desfășura în Gaza, iar Hamas pregătea un atac asupra Israelului. Oamenii din Kibbutz Nahal Oz erau conștienți de pericolul iminent și își luaseră măsurile de precauție necesare.

Instrucțiuni clare

Cu toate acestea, pentru copiii mici, înțelegerea gravității situației și păstrarea tăcerii complete era o sarcină dificilă. Cu toate acestea, am fost nevoit să le explic că viețile noastre depindeau de capacitatea lor de a rămâne tăcute.

Un pericol iminent

Pe măsură ce trecerea timpului devenea tot mai tensionată, sunetele îndepărtate ale bombardeamentelor erau tot mai puternice. Era clar că Hamas intenționa să atace și să provoace moartea copiilor noștri.

O poveste cu final fericit

Cu toate acestea, datorită măsurilor de securitate luate și a capacității noastre de a face față situației, am reușit să ne protejăm copiii și să trecem peste această încercare teribilă. Suntem recunoscători că am scăpat cu toții nevătămați.

Concluzie

Evenimentele de pe 7 octombrie ne reamintesc de pericolul constant pe care îl reprezintă organizația teroristă Hamas. Este crucial ca comunitatea internațională să se unească în lupta împotriva terorismului și să protejeze viețile nevinovate ale copiilor noștri.

Lasă un răspuns