Femeia suspectată de pictarea ‘1.400’ lângă locuința unui membru al Parlamentului întrebată de poliție pe cine a votat
2 mins read

Femeia suspectată de pictarea ‘1.400’ lângă locuința unui membru al Parlamentului întrebată de poliție pe cine a votat

Femeia suspectată de pictarea ‘1.400’ lângă locuința unui membru al Parlamentului întrebată de poliție pe cine a votat

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Israel, suspectată că a pictat cu vopsea „1.400” – numărul estimat al persoanelor ucise în asaltul Hamas din 7 octombrie – în apropierea locuinței membrului Knesset-ului Shalom Danino de la Likud, a fost întrebată de poliție dacă a votat pentru guvernul actual.

Investigația privind vandalismul

Poliția israeliană a demarat o investigație în urma unui act de vandalism care a avut loc în fața locuinței unui membru al Parlamentului. Un mesaj cu cifra „1.400” a fost pictat cu vopsea în apropierea casei lui Shalom Danino, de la partidul Likud. În timpul anchetei, polițiștii au oprit o femeie de 49 de ani și au început să o interogheze.

Interogarea suspectei

Suspectata, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost întrebată de către polițiști dacă a votat pentru guvernul actual. Această întrebare vine în contextul în care cifra „1.400” face referire la numărul estimat al persoanelor ucise în asaltul din 7 octombrie, atribuit grupării Hamas. Poliția investighează dacă acest act de vandalism are legătură cu opoziția față de guvernul actual sau cu alte motive politice.

Reacții și implicații politice

Această acțiune de vandalism a stârnit reacții puternice în rândul politicienilor israelieni. Membrii partidului Likud, din care face parte și Shalom Danino, au condamnat vehement acest act și au cerut o anchetă riguroasă pentru identificarea și pedepsirea vinovaților. În același timp, reprezentanții opoziției au folosit acest incident pentru a critica guvernul actual și a sublinia necesitatea unei schimbări în conducerea țării.

Continuarea investigației

Poliția continuă să investigheze acest caz de vandalism și să adune informații relevante pentru a identifica persoanele implicate în această acțiune. În paralel, se fac verificări pentru a stabili dacă actul de vandalism este legat de alte incidente similare sau dacă reprezintă o acțiune izolată. Autoritățile își propun să aducă în fața justiției pe cei responsabili pentru acest act ilegal.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Lasă un răspuns