Canalele Telegram irakiene publică înregistrarea video cu ostatica israeliană Elizabeth Tsurkov
2 mins read

Canalele Telegram irakiene publică înregistrarea video cu ostatica israeliană Elizabeth Tsurkov

Canalele Telegram irakiene publică înregistrarea video cu ostatica israeliană Elizabeth Tsurkov

Canalele Telegram irakiene au publicat înregistrarea video cu ostatica israeliană Elizabeth Tsurkov, care a fost răpită în Irak în luna martie. Imaginile au fost distribuite de canalele pro-milisii irakiene pe platforma de mesagerie Telegram, luni.

Detalii despre răpire

Elizabeth Tsurkov, o academiciană israeliano-rusă, a fost răpită în Irak în luna martie. Până în prezent, nu s-au oferit informații despre identitatea răpitorilor sau despre motivele acestora. În urma răpirii, autoritățile israeliene și ruse au demarat o operațiune de căutare și au apelat la sprijinul comunității internaționale pentru a-i găsi pe cei responsabili.

Înregistrarea video

Înregistrarea video care a fost publicată pe canalele Telegram irakiene pare să prezinte ostatica Elizabeth Tsurkov. În imagini, aceasta apare îmbrăcată în haine simple și pare că se află într-un loc închis. Deocamdată, autenticitatea înregistrării nu a fost confirmată oficial.

Reacțiile autorităților

Atât autoritățile israeliene, cât și cele ruse au luat în serios apariția înregistrării video cu Elizabeth Tsurkov. Acestea au declarat că depun toate eforturile pentru a o elibera în siguranță și pentru a-i aduce pe răpitori în fața justiției. Guvernul israelian și-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate și siguranța ostatei și a solicitat sprijinul comunității internaționale în acest sens.

Reacții internaționale

Comunitatea internațională a condamnat răpirea academicianei Elizabeth Tsurkov și a cerut eliberarea ei imediată și necondiționată. Mai multe organizații neguvernamentale și state au oferit sprijin autorităților israeliene și ruse în eforturile lor de a găsi și aduce în fața justiției pe cei responsabili de răpire.

Situația se desfășoară în continuare

Până în prezent, situația rămâne tensionată, iar autoritățile continuă să investigheze cazul și să colaboreze cu partenerii internaționali pentru a rezolva această criză. În timp ce familia, prietenii și colegii lui Elizabeth Tsurkov așteaptă cu nerăbdare vestea că aceasta va fi eliberată în siguranță, lumea întreagă se alătură apelurilor de solidaritate și speră la un final fericit pentru această poveste tragică.

Această știre a fost scrisă în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Lasă un răspuns