Victime thailandeze ale Hamas încă captive în Gaza: ‘Este prea barbaric’
2 mins read

Victime thailandeze ale Hamas încă captive în Gaza: ‘Este prea barbaric’

Victime thailandeze ale Hamas încă captive în Gaza: ‘Este prea barbaric’

Un jurnalist thailandez, Gong Saa Lao, a început o transmisie live pe Facebook sâmbătă dimineața la ora 6:41. „Bum, bum, bum, este atât de înfricoșător”, se aude pe fundal vocea unei persoane vorbind în limba thai. „Uitați-vă la bombele care zboară în linii drepte pe cer.” Videoclipul a fost înregistrat din locuințele angajaților dintr-o livadă de avocado din sudul Israelului, la aproximativ trei kilometri de Fâșia Gaza.

Atacurile Hamas

Gaza, o regiune disputată între Israel și Palestina, a fost martora unor violențe teribile în ultimele săptămâni. Grupul militant Hamas a lansat o serie de atacuri cu rachete asupra teritoriului israelian, iar în urma acestora au existat victime și pagube materiale semnificative. Printre aceste victime se numără și un grup de muncitori thailandezi, care se aflau într-o zonă apropiată de Fâșia Gaza.

Martori ai ororilor

Gong Saa Lao, jurnalist thailandez, a reușit să surprindă momentele de groază prin intermediul unei transmisii live pe Facebook. În videoclip se pot auzi explozii puternice și vedea rachete care traversează cerul. Muncitorii thailandezi, aflați într-o locație din apropierea Fâșiei Gaza, au fost martorii directi ai acestor atacuri devastatoare.

Situația disperată a victimelor

Victimele thailandeze ale atacurilor Hamas se confruntă cu o situație extrem de dificilă. Fiind prinși în mijlocul conflictului, aceștia nu au posibilitatea de a părăsi zona și sunt nevoiți să trăiască într-un mediu periculos și plin de incertitudine. Aceștia se simt captivi în Gaza și consideră că situația este barbară.

Apel la ajutor internațional

În lumina acestor evenimente tragice, victimele thailandeze fac un apel disperat către comunitatea internațională pentru a interveni și a le oferi sprijin. Aceștia trăiesc în condiții precare și au nevoie urgentă de asistență umanitară. Situația din Fâșia Gaza este una alarmantă și necesită o soluție rapidă pentru a proteja viața și bunăstarea cetățenilor nevinovați afectați de conflict.

Concluzii

Atacurile Hamas din Fâșia Gaza au adus suferință și distrugere în regiune, iar victimele thailandeze se află într-o situație disperată. Este necesar un efort comun din partea comunității internaționale pentru a rezolva acest conflict și a aduce pacea în zonă. Este important ca oamenii să fie conștienți de atrocitățile care au loc în Gaza și să sprijine eforturile de ajutor umanitar pentru victimele nevinovate ale acestui conflict.

Lasă un răspuns