Tânărul Sahar Baruch, 25 ani, răpit în Gaza de la Kibbutz Be’eri, a fost ucis în captivitate.
2 mins read

Tânărul Sahar Baruch, 25 ani, răpit în Gaza de la Kibbutz Be’eri, a fost ucis în captivitate.

Tânărul Sahar Baruch, răpit în Gaza, a fost ucis în captivitate

Kibbutz Be’eri a anunțat sâmbătă că Sahar Baruch, un tânăr în vârstă de 25 de ani și rezident al kibbutz-ului, care a fost răpit în Fâșia Gaza pe 7 octombrie, a fost ucis în captivitate.

Răpirea din Gaza

Pe data de 7 octombrie, Sahar Baruch, în vârstă de 25 de ani, a fost răpit de la Kibbutz Be’eri și dus în Fâșia Gaza. Familia și comunitatea au început imediat să facă demersuri pentru eliberarea sa și să solicite sprijinul autorităților.

Anunțul trist al Kibbutz Be’eri

Cu mare tristețe, Kibbutz Be’eri a făcut anunțul devastator că Sahar Baruch a fost ucis în captivitate. Detaliile privind circumstanțele morții sale nu au fost încă dezvăluite.

Comunitatea în doliu

Această veste tragică a adus o adâncă durere în întreaga comunitate a Kibbutz Be’eri. Prietenii, vecinii și membrii familiei lui Sahar Baruch sunt profund afectați de pierderea tânărului lor.

Apelul pentru acțiune

În urma acestei tragedii, comunitatea Kibbutz Be’eri și familia lui Sahar Baruch fac un apel către guvernul israelian și comunitatea internațională pentru a lua măsuri urgente în vederea aducerii celor responsabili în fața justiției și pentru a preveni alte astfel de incidente.

Concluzie

Moartea tânărului Sahar Baruch în captivitate a adus durere și tristețe în comunitatea Kibbutz Be’eri. Familia și prietenii își exprimă profundul regret pentru pierderea acestuia și speră că cei responsabili vor fi trași la răspundere pentru acțiunile lor. Este esențial ca autoritățile să acționeze cu hotărâre pentru a preveni astfel de răpiri și tragedii viitoare.

Lasă un răspuns