Nesigură în trupul meu evreiesc de femeie, de la 7 octombrie | Opinie
2 mins read

Nesigură în trupul meu evreiesc de femeie, de la 7 octombrie | Opinie

Nesigură în trupul meu evreiesc de femeie, de la 7 octombrie | Opinie

Pe măsură ce se așternea praful după evenimentele din 7 octombrie, m-am gândit la faptul că trupul meu și eu eram în regulă. Trupul meu nu fusese distrus sau anihilat. Același lucru era valabil și pentru cei apropiați mie – și ei și trupurile lor erau în regulă.

O experiență tulburătoare

Evenimentele din 7 octombrie au fost o experiență tulburătoare pentru mulți dintre noi. Ne-am temut pentru viețile noastre și ale celor dragi. Cu toate acestea, în mijlocul haosului și al fricii, am realizat că trupurile noastre au rămas neatinse.

Trupul meu evreiesc de femeie

Ca femeie evreică, am simțit întotdeauna o anumită nesiguranță în legătură cu trupul meu. Societatea ne impune adesea standarde nerealiste de frumusețe și ne judecă în funcție de cum arătăm. Dar în ziua de 7 octombrie, toate aceste gânduri s-au estompat. Nu mai conta cum arătam sau ce standard de frumusețe îndeplineam. Tot ce conta era că eram în viață și că trupul meu era în siguranță.

Solidaritate și recunoștință

Mă simt norocoasă să fiu înconjurată de oameni minunați care m-au sprijinit în acele momente dificile. Am realizat că nu suntem singuri în lupta noastră. Comunitatea noastră este puternică și unită, iar faptul că trupurile noastre au scăpat neatinse este un motiv de recunoștință și solidaritate.

Încheiere

Evenimentele din 7 octombrie ne-au tulburat și ne-au adus multă suferință. Cu toate acestea, am reușit să trecem prin ele și să ne păstrăm trupurile intacte. Este important să ne amintim că suntem puternici și că nu suntem definiți doar de aspectul fizic. Suntem mai mult decât trupurile noastre, suntem persoane cu speranțe, vise și valoare. Să fim mândri de noi înșine și să fim recunoscători pentru fiecare zi în care suntem în siguranță.

Lasă un răspuns