MK Likud ‘furios pe Netanyahu’, spune că ‘zilele guvernului sunt numărate’
2 mins read

MK Likud ‘furios pe Netanyahu’, spune că ‘zilele guvernului sunt numărate’

Deputatul Likud, Galit Distal Atbaryan, acuză pe Netanyahu de furie și prezice sfârșitul guvernului

Deputatul Likud și fost ministru al Diplomației Publice din Israel, Galit Distal Atbaryan, a declarat miercuri că este „furioasă pe Netanyahu” și că această furie „o arde din interior”. Aceste declarații au stârnit controverse în cadrul partidului Likud, iar Atbaryan a sugerat că „zilele guvernului sunt numărate”.

O critică dură la adresa lui Netanyahu

Galit Distal Atbaryan, cunoscută pentru apartenența sa la partidul Likud și poziția sa în Knesset, a făcut declarații neașteptate în legătură cu premierul Benjamin Netanyahu. Ea a afirmat că este „furioasă” pe acesta și că această furie o afectează profund. Atbaryan a sugerat că există nemulțumiri puternice în interiorul partidului Likud și că acestea vor duce la o schimbare iminentă în guvern.

Furie și dezamăgire în interiorul partidului Likud

Declarațiile făcute de Galit Distal Atbaryan au stârnit un val de furie și dezamăgire în rândul membrilor partidului Likud. Ea a dezvăluit că mulți membri ai partidului sunt nemulțumiți de liderul lor și că aceștia au început să se îndoiască de capacitatea lui Netanyahu de a conduce guvernul. Atbaryan a afirmat că „zilele guvernului sunt numărate” și că schimbările vor urma în curând.

Posibilă criză politică în Israel

Afirmațiile făcute de Galit Distal Atbaryan au ridicat întrebări cu privire la stabilitatea guvernului israelian. Dacă aceste nemulțumiri se răspândesc și devin mai puternice în interiorul partidului Likud, acest lucru ar putea duce la o criză politică majoră în Israel. Există speculații că ar putea avea loc alegeri anticipate sau că ar putea fi formate coaliții noi în încercarea de a forma un nou guvern.

Reacții și consecințe

Până în prezent, premierul Benjamin Netanyahu nu a răspuns public la acuzațiile aduse de Galit Distal Atbaryan. Cu toate acestea, este de așteptat ca aceste declarații să provoace discuții intense și dezbatere în interiorul partidului Likud. Este posibil ca această situație să declanșeze o criză politică și să determine schimbări majore în conducerea guvernului israelian.

Galit Distal Atbaryan a pus în evidență nemulțumirile existente în partidul Likud și a sugerat că schimbările sunt inevitabile. Este de așteptat ca aceste afirmații să aibă consecințe semnificative în peisajul politic israelian și să afecteze echilibrul de putere din guvern. Rămâne de văzut cum vor evolua evenimentele și ce impact vor avea aceste declarații asupra viitorului politicii israeliene.

Lasă un răspuns