Israelienii preiau Hamas.com, transformându-l într-un afiș al atrocităților din 7 octombrie.
2 mins read

Israelienii preiau Hamas.com, transformându-l într-un afiș al atrocităților din 7 octombrie.

Israelienii preiau Hamas.com și dezvăluie atrocitățile din 7 octombrie

În ultimele zile, un site fals al organizației teroriste Hamas a apărut online, lăudând atacul din 7 octombrie asupra Israelului de sud și evidențiind numărul de evrei uciși, răniți și răpiți. În același timp, site-ul oficial al organizației pare să fie indisponibil.

Site-ul fals al Hamas evidențiază atacul din 7 octombrie

Un site web fals, care pretinde că aparține organizației teroriste Hamas, a fost lansat recent, prezentând informații despre atacul din 7 octombrie asupra Israelului de sud. Acest site fals promovează atrocitățile comise în timpul atacului și subliniază numărul de evrei uciși, răniți și răpiți în acea zi tragică.

Site-ul oficial al Hamas pare să fie indisponibil

În timp ce site-ul fals al Hamas câștigă popularitate pe internet, site-ul oficial al organizației teroriste pare să fie inaccesibil în prezent. Motivele pentru această indisponibilitate nu sunt clare, iar experții în securitate cibernetică investighează situația.

Israelienii preiau Hamas.com și dezvăluie adevărul

Surse din cadrul guvernului israelian susțin că preluarea site-ului Hamas.com a fost realizată de agenții de informații israeliene. Aceștia au decis să transforme site-ul într-un afiș al atrocităților comise de Hamas în timpul atacului din 7 octombrie. Scopul acestei acțiuni este de a dezvălui adevărul despre terorismul promovat de organizația Hamas și de a informa opinia publică internațională despre amenințările la adresa securității Israelului.

Reacții internaționale la dezvăluirile privind atacul din 7 octombrie

Dezvăluirile făcute pe site-ul fals al Hamas au stârnit reacții puternice la nivel internațional. Guvernele din întreaga lume condamnă în mod ferm actele teroriste comise de Hamas și își exprimă solidaritatea față de Israel în lupta împotriva terorismului.

În același timp, organizațiile pentru drepturile omului cer o investigație completă și transparentă asupra incidentului din 7 octombrie și solicită luarea măsurilor adecvate împotriva celor responsabili de aceste acte de terorism.

Rezumat

Site-ul fals al organizației teroriste Hamas, care prezintă informații despre atacul din 7 octombrie, a fost preluat de agenții de informații israeliene. Această acțiune are drept scop dezvăluirea atrocităților comise de Hamas și informarea opiniei publice internaționale despre amenințările la adresa securității Israelului. Reacțiile internaționale au fost puternice, condamnând actele teroriste și solicitând o investigație completă asupra incidentului din 7 octombrie.

Lasă un răspuns