Ben-Gvir solicită femeilor din serviciul național neautorizate să gestioneze eliberarea permiselor de armă
2 mins read

Ben-Gvir solicită femeilor din serviciul național neautorizate să gestioneze eliberarea permiselor de armă

Ministrul Itamar Ben-Gvir solicită femeilor neautorizate să gestioneze eliberarea permiselor de armă în serviciul național

Ministrul Securității Naționale de extremă dreapta, Itamar Ben-Gvir, a încurajat voluntarii serviciului național israelian să activeze în divizia de eliberare a permiselor de armă a ministerului înainte ca Serviciul Național-Civic să aprobe repartizarea voluntarilor în aceste funcții.

Controverse în jurul solicitării ministrului

Solicitarea ministrului Ben-Gvir a provocat controverse și critici din partea opiniei publice și a organizațiilor pentru drepturile femeilor. Deși Serviciul Național-Civic nu a aprobat încă desemnarea voluntarilor în aceste poziții, Ben-Gvir a îndemnat femeile să se implice în gestionarea eliberării permiselor de armă.

Încălcarea regulilor Serviciului Național-Civic

Această acțiune a ministrului Itamar Ben-Gvir poate fi considerată o încălcare a regulilor Serviciului Național-Civic, care este responsabil cu repartizarea voluntarilor în diferite domenii ale serviciului național. Decizia ministrului de a încuraja femeile să ocupe poziții neautorizate în divizia de eliberare a permiselor de armă a stârnit îngrijorare și nemulțumire în rândul opiniei publice.

Reacții din partea organizațiilor pentru drepturile femeilor

Organizațiile pentru drepturile femeilor au condamnat această solicitare a ministrului Ben-Gvir, considerând-o o încercare de a submina eforturile de egalitate de gen și de a promova o agendă de extremă dreapta. Aceste organizații susțin că femeile ar trebui să aibă acces la toate pozițiile în serviciul național, dar trebuie să respecte regulile și procedurile stabilite de autorități.

Răspunsul Ministerului Securității Naționale

Ministerul Securității Naționale nu a emis încă un comunicat oficial în legătură cu această situație. Cu toate acestea, reprezentanții ministerului au declarat că vor analiza îndeaproape acest caz și vor lua măsurile necesare pentru a se asigura că toate deciziile sunt luate în conformitate cu regulamentele și procedurile în vigoare.

În concluzie, solicitarea ministrului Itamar Ben-Gvir de a permite femeilor neautorizate să gestioneze eliberarea permiselor de armă în serviciul național a stârnit controverse și critici. Organizațiile pentru drepturile femeilor au condamnat această acțiune, susținând că femeile ar trebui să aibă acces egal la toate pozițiile în serviciul național, dar în conformitate cu regulile și procedurile stabilite de autorități.

Lasă un răspuns