Spital în cel mai bombardat oraș din Israel, funcționează la 30% capacitate
2 mins read

Spital în cel mai bombardat oraș din Israel, funcționează la 30% capacitate

Spital din cel mai bombardat oraș din Israel funcționează la capacitate redusă

Spitalul Barzilai din orașul Ashkelon, cel mai bombardat oraș din Israel în timpul conflictului din luna octombrie, funcționează la doar 30% din capacitatea sa normală.

Măsuri de siguranță în timpul războiului

La data de 8 octombrie, în a doua zi a războiului, Spitalul Barzilai a decis să transfere toți pacienții din secțiile de ginecologie și sarcini cu risc ridicat într-un complex subteran fortificat. Doar câteva minute mai târziu, o rachetă a lovit un pod pietonal de la spital, foarte aproape de secțiile evacuate. Dacă fiecare război are povestile sale miraculoase, aceasta a fost cu siguranță una dintre ele.

Funcționarea la capacitate redusă

Ca urmare a bombardamentelor continue, Spitalul Barzilai din Ashkelon funcționează acum la doar 30% din capacitatea sa normală. Numeroase secții ale spitalului au fost afectate și nu pot fi folosite în prezent. Personalul medical depune eforturi mari pentru a face față situației dificile și pentru a asigura asistența medicală necesară pacienților.

Impactul asupra pacienților

Pacienții spitalului se confruntă cu dificultăți majore în obținerea îngrijirii medicale necesare, deoarece numărul de paturi disponibile a fost redus drastic. Mulți pacienți au fost transferați în alte spitale din regiune, în timp ce cei rămași în spital se află în condiții de așteptare pentru a primi tratamentul necesar.

Eforturile autorităților

Autoritățile locale și guvernamentale fac eforturi pentru a asigura sprijinul necesar Spitalului Barzilai. Resurse suplimentare sunt mobilizate pentru a repara infrastructura deteriorată și pentru a permite funcționarea normală a secțiilor afectate. În plus, se iau măsuri de securitate sporite pentru a proteja personalul medical și pacienții în timpul bombardamentelor.

Speranțe pentru revenirea la capacitatea normală

Cu toate dificultățile actuale, Spitalul Barzilai rămâne angajat să ofere îngrijire medicală de calitate pacienților din Ashkelon și din zonele înconjurătoare. Autoritățile și comunitatea locală își exprimă speranța că situația se va îmbunătăți în curând și că spitalul va putea reveni la capacitatea sa normală, oferindu-le pacienților serviciile medicale de care au nevoie în aceste vremuri dificile.

Această știre a fost scrisă în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Lasă un răspuns