AsertivO – O oază de îngrijire și recuperare pentru vârstnici în România
6 mins read

AsertivO – O oază de îngrijire și recuperare pentru vârstnici în România

Cu o experiență de peste 8 ani, AsertivO se impune ca lider în îngrijirea și recuperarea medicală a vârstnicilor din România. Situat în Otopeni, centrul este dedicat îmbunătățirii calității vieții persoanelor de vârsta a treia, oferind servicii medicale și sociale incomparabile.

O inițiativă pornită din nevoia personală

În 2015, Andrei Marinescu, fondatoarea AsertivO, a decis să transforme un vis în realitate. După căutări îndelungate pentru găsirea unui centru de îngrijire și recuperare medicală potrivit pentru o persoană dragă din familia sa, care să ofere siguranță și confort, Andrei nu a găsit exact ceea ce căuta. Astfel, s-a născut conceptul AsertivO, un centru de îngrijire și recuperare medicală pentru seniori care să ofere o experiență similară cu cea de acasă.

Un Centru de Îngrijire, Mai Mult Decât un Simplu Azil

AsertivO nu este doar un centru de îngrijire și recuperare medicală pentru vârstnici, ci o destinație care îndeplinește toate standardele unui hotel de 4 stele. Construit în jurul ideii de a oferi un sentiment de vacanță, AsertivO devine ACASĂ pentru rezidenții săi.

Servicii de Îngrijire și Recuperare Medicală de Excepție

Cu peste 150 de paturi, AsertivO oferă servicii complete, incluzând cazare în camere confortabile, aer condiționat, TV și Wi-Fi. Bucătarii experimentați pregătesc 3 mese și 2 gustări zilnice, iar serviciile de spălătorie și uscătorie sunt la dispoziția rezidenților. Centrul dispune de supraveghere video 24/7, lift și grădini exterioare de peste 3000 mp.

Pe lângă facilitățile de cazare, AsertivO oferă servicii medicale și de îngrijire de calibru. Cu peste 20 de medici cu experiență, inclusiv medici geriatri și de familie, centrul asigură asistență medicală 24/24, administrarea medicamentației conform schemelor de tratament, kinetoterapie personalizată, masaj și multe altele.

O Viață Plină de Activități și Socializare

AsertivO promovează un stil de viață activ și independent pentru rezidenți. Centrul oferă, ca si pe site-ul lor, asertivo.ro, o gamă variată de activități, de la cele recreative până la terapii ocupationale precum ergoterapie și meloterapie. Aceste activități contribuie la menținerea motricității și la promovarea socializării între rezidenți.

Facilități Premium pentru O Senectute Demnă și Frumoasă

AsertivO, ca Furnizor Premium de Servicii Sociale, se angajează să ofere o experiență senectuții frumoase și demne. Cu un lobby spațios, restaurant premium, săli de recuperare medicală și kinetoterapie, AsertivO reprezintă o oază unde viața este trăită la potențial maxim.

Sănătate și Siguranță în Prim-plan

În contextul pandemiei de COVID-19, AsertivO respectă cu strictețe toate măsurile impuse de autorități pentru a asigura sănătatea și siguranța rezidenților, colaboratorilor și angajaților săi.

AsertivO nu este doar un camin de bătrâni; este un concept nou, o oază de îngrijire și recuperare care redefinește standardele în domeniu. Cu o viziune axată pe oferirea unei vieți demne și pline de sens pentru vârstnici, AsertivO continuă să fie liderul în îngrijirea și recuperarea medicală a persoanelor de vârsta a treia în România. Pentru cei care caută o soluție premium pentru îngrijirea părinților sau bunicii lor, AsertivO reprezintă alegerea perfectă – un loc unde grija pentru familia ta este la fel de importantă ca și pentru a noastră.

Angajamentul Pentru Binele Seniorilor

AsertivO nu se oprește doar la oferirea serviciilor de îngrijire și recuperare medicală. Centrul se implică activ în promovarea unui stil de viață sănătos și în oferirea unui suport emoțional deosebit pentru rezidenți. Cu personal dedicat 24/7, care include asistenți sociali, terapeuți psihologici și preoți duhovnici, AsertivO depășește așteptările, asigurând nu doar îngrijirea medicală, ci și confortul mental și spiritual al locatarilor săi.

Servicii Personalizate pentru Fiecare Nevoie

Fiecare rezident beneficiază de un plan de îngrijire personalizat. De la servicii de kinetoterapie adaptate nevoilor individuale până la terapie psihologică și asistență socială, AsertivO se adaptează la fiecare cerință specifică. Igiena personală primește, de asemenea, o atenție deosebită, cu servicii complete de manichiură, pedichiură și frizerie, asigurând astfel nu doar starea de bine medicală, ci și un aspect fizic îngrijit și plăcut.

Facilități de Top pentru O Viață Plină de Plăceri

Centrul AsertivO dispune de facilități moderne pentru recreere și relaxare. Cu un lobby spațios destinat socializării și vizitelor familiilor, rezidenții pot petrece timpul liber într-un mediu prietenos și cald. Restaurantul premium, cu bucătari interni pregătind mesele conform recomandărilor unui medic nutriționist, completează experiența culinară a rezidenților.

O Pandemie Manevrată Cu Responsabilitate

În fața provocărilor aduse de pandemia de COVID-19, AsertivO a demonstrat un angajament puternic față de sănătatea și siguranța comunității sale. Respectând cu strictețe măsurile de prevenție impuse de autorități, centrul a implementat protocoale riguroase pentru a minimiza riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2. Siguranța rezidenților este întotdeauna pe primul loc.

O Experiență Premium la AsertivO

Incheiem prin a spune ca centrul medical pentru seniori AsertivO nu este doar un cămin de bătrâni, ci un partener dedicat în asigurarea unei vieți demne și pline de bucurii pentru vârstnici. Cu o abordare integrată, servicii personalizate, facilități de top și un angajament solid față de sănătate și siguranță, AsertivO se distinge în peisajul îngrijirii pentru vârstnici din România.

Pentru cei care caută o soluție completă și premium pentru membrii în vârstă ai familiei lor, AsertivO este o alegere care depășește orice așteptare. Fiecare detaliu, de la condițiile de cazare la gama largă de servicii medicale și sociale, reflectă angajamentul centrat pe rezident al AsertivO, unde grija pentru familia ta este la fel de personală și autentică precum grija pentru propria familie. Sună acum la 0770.29.29.29 și descoperă cum AsertivO poate oferi o viață senină și împlinită pentru cei dragi.