HORECA by Divani & Sofa’: Design Inovator pentru Industria Ospitalității
4 mins read

HORECA by Divani & Sofa’: Design Inovator pentru Industria Ospitalității

Intrând într-o nouă eră a designului de interior în industria ospitalității, Divani & Sofa’ redefinește normele prin inovație și creativitate. Lansarea liniei HORECA by Divani & Sofa’ a marcat un moment pivotal, demonstrând angajamentul companiei de a aduce schimbare și progres în amenajările spațiilor destinate ospitalității. Această inițiativă evidențiază o abordare revoluționară, unde designul întâlnește funcționalitatea, creând spații care nu doar că îndeplinesc așteptările clienților, dar le și depășesc.

Divani & Sofa’, recunoscută pentru calitatea excepțională a mobilierului său și pentru soluțiile inovatoare de design interior, își extinde acum expertiza în domeniul HORECA. Cu peste 15 ani de experiență în designul de lux, compania a acumulat o înțelegere profundă a necesităților și preferințelor industriei ospitalității, ceea ce îi permite să ofere soluții personalizate și inovatoare pentru hoteluri, restaurante, cafenele și alte spatii independente de hotel .

Central în filosofia HORECA by Divani & Sofa’ este conceptul de personalizare. Prin colaborare strânsă cu clienții, Divani & Sofa’ transformă viziuni individuale în realități impresionante. Echipa de designeri și arhitecți dedicată se asigură că fiecare proiect reflectă personalitatea și identitatea brandului clientului, folosind materiale de înaltă calitate și cele mai recente tendințe în design pentru a crea spații unice și memorabile.

Gama de produse oferite sub umbrela HORECA by Divani & Sofa’ este vastă și diversificată. Mobilierul pentru dormitoarele de hotel combină confortul cu estetica rafinată, asigurând o experiență de cazare de neuitat. În domeniul gastronomic, soluțiile personalizate pentru restaurante și cafenele sunt concepute pentru a îmbunătăți experiența culinară.

Serviciile all-in-one ale Divani & Sofa’ reprezintă un avantaj major pentru clienții din industria HORECA. Această abordare holistică simplifică procesul de amenajare și mobilare, oferind o soluție completă care acoperă toate aspectele proiectului, de la planificare la execuție. Astfel, clienții pot beneficia de o experiență fără griji, concentrându-se pe oferirea unei experiențe excepționale oaspeților lor.

Inovația în designul de interior se manifestă și în selecția materialelor și a produselor inovatoare. De la mobilierul outdoor conceput să reziste în timp, la covoarele de înaltă rezistență și unitățile de perete decorative, fiecare element este ales pentru a adăuga valoare și funcționalitate spațiului. Aceste soluții evidențiază angajamentul Divani & Sofa’ pentru calitate, durabilitate și estetică, asigurând că fiecare proiect este nu doar practic, dar și vizual impresionant.

Sub conducerea vizionară a CEO-ului Dorina Dimagli, Divani & Sofa’ își propune să fie mai mult decât un furnizor de mobilier și design interior. Prin dedicarea pentru inovație și excelență, compania devine un partener de încredere în crearea de spații care inspiră și încântă. Angajamentul pentru personalizare și atenția la detalii sunt elementele care diferențiază Divani & Sofa’ în industria ospitalității, transformând fiecare proiect într-o operă de artă funcțională.

Colaborările cu parteneri de prestigiu și branduri de renume internațional întăresc reputația Divani & Sofa’ de lider în domeniul designului de interior pentru ospitalitate. Aceste parteneriate, bazate pe încredere și excelență, demonstrează capacitatea companiei de a livra proiecte la standarde înalte, fiecare piesă de mobilier fiind o mărturie a calității și esteticii superioare.

În concluzie, HORECA by Divani & Sofa’ deschide un nou capitol în designul de interior pentru industria ospitalității, aducând o abordare inovatoare și personalizată amenajării spațiilor. Cu o pasiune neclintită pentru design excepțional și un angajament pentru satisfacerea și depășirea așteptărilor clienților, Divani & Sofa’ stabilește noi standarde de eleganță, confort și funcționalitate, transformând orice spațiu HORECA într-o destinație memorabilă.